diumenge, 19 d’octubre del 2008

XXV Volta a Peu a Cullera, diumenge 19 d'octubre de 2.008 a les 11 del matí


!Una més al calaix!
Una carrera bonica de veritat. Tenim el poble, la mar i la muntanya, tot en ún. Eixida rapideta, el 4 primers fins al Hotel Sicània a bon ritme, entre 3'45''i 4'. En el far, el primer avís, pero superat sense massa problemes, aixó sí, baixant el ritme per a no "petar", i primer avituallament d'aigua. Baixada cara al Dosel, una vista preciosa dels Marenys i la mar enbravida. Tinc que dir que el dia estava ennuvolat i amenaçador, tanmateix com ahir a Montesa, pero la pluja ens ha respectat.Segona "patata caliente": el Collao. Encara que més llarga que la costera del far, no és excessivament dura llevat d'algun tram més costerut. Al km 8 segon avituallament i de seguida, Buenavista, rampa forta-forta, que apareix així de colp, com si fòra "per art de màgia", pero no molt llarga. A continuació, toboganejar una mica i enfilar cap avall, per darrere de Sabeco i Aquasol a buscar el poble per la part que s'entra des de València. Ací es podia apretar (qui puguera, clar) per recuperar temps perdut en les costeres. I aixó: km 10, 11, 12 i, un trocet més pel poble ple de gent animant-nos, i a meta. Al final el temps ha sigut de 52'05'', a 4'04'' + o -. Estic content per baixar quasi 8 minuts la marca del any passat. Enguany ha estat una mica més cutre en el sentit que ni hi havia ni arc d'eixida, ni rellotge crono. Aixó sí, havem corregut amb un xip d'exos que van amb velcro d'ultima generació. Ara, no he vist cap estora de control en tot el recorregut, sols a la meta?? En fí, tindrien menys pressupost enguany (ai la crisi,, je,je)Samarreta de cotó, rogeta, no està gens malament, i fruita, aigua, etcL'any que ve, si el canvi climàtic no ens ha socarrat, i Deu vol, ací estarem

























dissabte, 18 d’octubre del 2008

IX Pujada al Castell de Montesa, dissabte 18 d'octubre de 2008 a les 18 h.



Ja en tenim una altra. El cel amenaçador, amb una mica de plugim ocassional ens ha respetat per sort. Cursa curta, pero amb algun tram de duresa de la dura (je,je), sobretot la costera que enfilaba cara al castell des de la part més alta del poble (km 5), i on multitut de corredors anaven caminant (la veritat és que quasi m'ha entrat agonieta i tot). Una vegada en les restes de la Real Orden de Montesa ha estat molt bé el fet de rodejar totalment el castell, i pensar que per allí pasaven els "Caballeros Cruzados", que guay. Després, una baixada estratosfèrica, que he fet el km 6 a 3'20'', cosa inusual per a un desperdici de quiròfan de corredor com jo.
Tampoc volia forçar molt "la màquina", que al dia següent toca anar a Cullera, i m'agradaria fer un bon paper, amb el permís el Srs. Far, Collao i Buenavista. El meu amic el Choco que és un fenòmen ha fet 31' o per ahí, que està "molto bene". Jo per la meua part he rodat amb el meu amic el Galgo, i encara havem pogut xarrar uns km i tot. En la pujada xunga ens havem despistat i cadascú ha fet el que ha pogut.

L'organització i demés, bé. De corredors en calcule entre 200 i 300.
L'any que ve, si Deu vol, allí estarem de nou

diumenge, 12 d’octubre del 2008

VI Volta a Peu a Llutxent, diumenge 12 d'Octubre de 2.008 a les 11 del matí

Bé, amics, ja tenim la de Llutxent. Cursa molt bonica per l'entorn on transcòrre. En primer lloc un parell de voltes pel poble, fins completar uns 2 km, sense complicacions. Ara bé, quan comença la volta exterior, des del km 2,5 aprox. fins passat el km 5, a l'ermita, unes costeres prou, prou fortes, d'eixes que fán entrar agonia i ganes d'abandonar. Pero bé, una vegada superats ixos entrebancs, comença una bona baixada on es pot recuperar part del temps perdut en el tram anterior, pero no tot, clar. Aixó només per als F1.. En el km 8 entrem de nou a Llutxent-poble, on es fa un recorregut per carrerons del centre urbà, prou costeruts, i finalment la baixada cap a meta.

(Aquesta foto és de l'any passat)

Finalment el temps ha sigut de:




No és per a tirar cohets, pero conforme eren les costeres, fins i tot estic satisfet. L'any que ve, si Déu vol i el canvi climàtic no ens ha socarrat, a Llutxent estarem.

dijous, 9 d’octubre del 2008

XIV Volta a peu a Rotglà i Corberà, dijous 9 d'octubre de 2008 a les 11 del matí

No tinc el costum d’escriure crònica, pero faré la proveta..
Bé, cursa una mica caòtica per les plutges, i què finalment es va poder fer baix l’amenaçadora negror del cel, i amb una hora de retard. Com que la vespra vaig fer donació de sang no estava l’asumpte per a apretar massa.
Bé, primer una volta més curta, d’uns 2 km quasi íntegrament pel poble, tornant a l’eixida, on començava la segona, esta vegada més llarga, per camins d’horta, prou mullats per la plutja. La tercera volta, igual que la segona. Encara que ens van dir que tenia 8 km aprox., quasi tots els corredor comentaven que era més llarga (segurament els 8,200 que van dir temps arrere), pero en fí. Al final, un temps acceptable, 32’38’’, a uns 4’04’’ el km.
Ara estic veient que han corregit la classificació, i apareix com 31’28’’ a 3’55’’/km
Ole, ole...









Esta foto no és d'enguany, pero no en tenia altra a mà.






Aquesta és la classif, publicada a la web del circuit de la Costera













I aquets el paperet que ens van donar a la meta. Segurament que han fet un "arreglet" per a descomptar la part proporcional dels 200 m que tenía de més el recorregut