diumenge, 30 de novembre del 2008

XI Mitja Marató "Ciutat d'Alzira", diumenge 30 de novembre de 2.008


Torne a dir: !Ole, ole!, continúa la bona marxa..
Una mitja bonica de veritat, amb ciutat, horta, muntanya, amb unes costeres entre el km 9 i 14 prou apegalosetes, i una baixada de vertígen cap a la ciutat entre l'entrada a la Murta i meta.
L'eixida, a 4 i molt poc, primera embestida: el barri del Buen Aire (km 4-6), el temps més o menys control.lat. A partir del 9, comença el "via crucis", i intentant no perdre massa temps. Com que no volia ficar-me nervioset, he deixat de consultar el crono en el km 8. He pensat: "..que siga sorpresa, i avant.." per tant no sé quan he passat per la Murta (km 14) quín temps duia. Calcule 1h o molt poc més. Després, a volar cap avall, amb un fretorro que pa què.. se m'ha gelat la gola, en meta no podia alçar la veu a males penes.
Finalment, 1h 28' 20'', el 103 de la classificació general, i el 9 de la meua categoría, Veterans C
He intentat anar amb el grupet "pata negra" del Club (Xavi, Juanito, Xavi jr., Rubén i David), pero he desistit perque havera sigut un suïcidi, i m'he endarrerit un minut o dos en el comput final. El meu amic Choco, en recuperació per la lesió de lligaments, ens ha acompanyat a trams en bici, i ens ha estat filmant en vídeo.
En conclussió, estic satisfet. Volia baixar d'1h30 i ho he aconseguit.
La setmana que ve, si Deu vol, Algemesí, altra ració de 21,097 km. A vore si podem millorar una mica la marca de Gandia.
Un saludet a tots












































































































dimarts, 18 de novembre del 2008

XIV Mitja Marató Ciutat de Gandia, diumenge 16 de novembre de 2.008, a les 10:30 h.

!Ole, ole..! "A la vejez, viruelas" jejeje. !Quína alegria que tinc! El meu plantejament de carrera era baixar d' 1h30', i de vegades, en el meu interior pensava: "..i si baixe d'1h29', millor.." i, sorpresón meu quan enfilava la recta de meta i el crono estava en: 1:26:49, 1:26:50, 1:26:51..etc. pero no hi vaig arribar per davall de 1h27'11'', 1h27'05'' reals.
La millor marca en mitja marató de la meua vida.
No m'ho podia creure! L'any anterior, 1h44'21'' i enguany, 17 minuts menys.

Tinc que dir, que la mitja de Gandia, que enguany és la segona vegada en que participe, vaig a declarar-la la meua preferida. No sent un gran expert, ja que de mitges en duuc unes 20 i sols he repetit Gandia i Algemesí, i clar, cada cursa té la seua coseta, diguem-ne, pero Gandia, amb la combinació de part urbana, camp, passeig marítim, i sobretot la part final, on anem passant per carrers emblemàtics, la part antiga, l'Ajuntament, i eixe meravellós final en unes pistes excel.lents, aleshores té molt d'atractiu, de veritat.

I també, al no tindre costeres dures, doncs regulant el ritme per no "ficar la pata", crec que arrapant minuts en la part inicial, i mantenint-se en la segona, es pot fer bona marca.
Sé que sembla conservador, pero la veritat, em va anar prou bé apretar al principi, sense passar-se'n, ja que vaig vore que en el km 10 duia 40'33'', i anar afluixant a poc a poc, (per força, clar, la gasolina va esgotan-se), i també a partir del 19'5 aprofitar les costeres cara avall, direcció a les pistes, per tornar a fregar el ritme de 4'/km.

En resum, superguay. Ara, a preparar les mitges d'Alzira, Algemesí i Picanya-Paiporta. Que no se diga que ha sigut de casualitat, val?
Un saludet a tots













dilluns, 10 de novembre del 2008

XXIII Pujada al Castell de Xàtiva, diumenge 9 de novembre de 2008 a les 11:30 h.

Un altra més. "Al caixó, rossegó".. Cursa bonica de veritat per l'entorn tan entranyable d'una ciutat carregada de història. Bon ambient, amb més de 1300 corredors inscrits. I no per més conegut el tram costerut del Montsant, va a deixar de ser un repte a bàtre, els 200 o 300 m. al 21 %. Ací és on hi ha que anar amb compte per no esgotar el combustible, ja que una vegada a les portes del Montsant la resta de revoltes fins al canvi de sentit ja no sén tan dolentes. Ah, i la baixada.. quína baixada, senyooor.
Fa por aventar-se una almetla per no poder frenar, però almenys tenim l'oportunitat de recuperar el preciat temps que perdem en l'ascens.

Bé, i també una alegria el retrobar-se amb tan bona gent com Tina, Miguel, el Galgo, i mil etc's
Ara, a preparar la mitja marató de Gandia per al diumenge, a vore si podem fer un paper mitjanament decent. M'agradaría baixar de 1h30, pero aixó és un "m'agradaria". Xe, ja estic calfant-me el cap. M'en vaig a entrenar