dijous, 26 d’agost del 2010

Volta a peu a Alcàntera de Xúquer, dimars 24 d'agost de 2.020



Caloroseta volta a peu. Ixe mateix dia, fins a un ratet abans de la cursa, teniem una Tº de 36 graus. La sort que varem tindre va ser que canvià de ponen a llevant, i almenys puguerem fer-la sense morir a l'asfalt.
    



   En aquesta cursa de 8 km tenim que pegar dues voltes idèntiques a un circuit de 4 km, que naix a la plaça del poble i tot seguit transcórre per camins d'horta asfaltats.
  I bé, donat com està l'assumpte, 33' els 8 km no està malament. Doncs ja en tenim un altra típica volta a peu de l'estiu i de la contornà.



dilluns, 23 d’agost del 2010

XIV Volta a peu a Alginet, dissabte 21 d'agost de 2.010

Hola amics. Mogolló de penya en la volta a peu a Alginet. Com que n'hi han samarretes tècnique per als 100 o 150 primers, ja es veia vindre que el ritme anava a ser, almeny d'inici, frenètic.





   Molta caloreta, estem a l'agost, i com es normal fa calor, i de vesprada encara més.  Pero bé, comença la cursa i anem agafant el fil del ritme. Com que tenim que fer dues vegades el circuit urbà, la veritat és que atemorix el vore que en la primera volta ja va ú prou fotut, i encara en queda un altra sancera.



  I aixó, en passar el km 5 vaig superar a Cristina, molt a poc a poc, pero em va sorprendre gràtament que en els últims 100 m. cara a meta em va tornar a passar, entrant un parell de segons per davant de mi.
  La vaig felicitar, doncs és una campiona de primera


  I poc més, dir que se me va fer dureta al final, en ganes de arribar, pero és aixó, que estem en estiu i la calor té molta influència en les carreres.

  I el tio Michael va aconseguir samarreta tècnica, molt xula, per cert.
  El temps no va ser molt allà, a 4'15'' aprox., que per a ser un recorregut pla tindria que haver sigut millor, pero es que totes les curses no se està al cent per cent.
  Pero no està malament, ja que el pas per el 4 (a meitat cursa), anava a una mitjana global de 4'10'', pero en la segona vaig perdre un poc de ritme.

  Ara, tinc que dir que si no he fet millor temps és perque no he pogut. A mesure que vagen passat les voltes a peu, i anem fent l'entrene per a la marató de Castelló, espere que els temps milloren un poc, almenys.
  Bé familia, un altra més.  Auuuu














diumenge, 22 d’agost del 2010

X Volta a peu a Gavarda, divendres 20 d'agost de 2.010

   Un any més tenim la volta a peu a Gavarda, amb el seu rapid circuit (al principi) i el seu endimoniat final, amb unes pujades de "pata macho". Pero bé, com que ja ens són conegudes, només n'hi ha que anar amb compte per a no rebentar.
 

Quan al transcórrer de la cursa, doncs aixó, que duia bona mitjana, uma mica per davall de 4'/km fins arribar al km 6, que és precisament on comencem a pujar, i clar, em vaig deixar la "friolera" xifra de 2 minuts i mig, cosa que va fer que la mitjana se m'en haja anat al 4'19''/km.
   De tota manera en esta volta a peu té que estar ú molt fort per a apretar cara amunt.
  I aixó, per cert que no he trobat cap foto d'enguany ni en picasa ni en res, ni buscant amb la llanterneta del CSI. Així que fique una del 2009
  I de l'eixída, el mateix, crec  que la foto és del 2008   Bé, com ja he comentat abans, estes primeres carreres després de la MiM, a banda que no puc anar més del que vaig, estan servint-me per anar ubicant-me i agafant la velocitat que he perdut arran de la trencamenta de costelles allà en Penyagolosa.
  Estic content, xe           Auuuuu

dilluns, 16 d’agost del 2010

XXVI Volta a peu a Castelló de la Ribera, dissabte 14 d'agost de 2.010

  Un altra ració de mantecao en ple agost, i de vesprada. I es que açó de córrer també té la seua part de sado-maso, veritat?






    Quan a la cursa, dir que com enguany formava part del circuit de la Dipu, doncs que l'ambient i la presència de corredors de categoria va ser impressionant, tant en homes com en dones.


   També n'hi havia prou presència de amics del foro de corredordefondo.com i també mogolló de corredors de la contornà, de Carcaixent, de Pobla Llarga, Xàtiva. Alberic, Alzira, etc



    Quan al recorregut, doncs novament ens ha sorprés a tots, ja que no era igual que els anys anteriors, ni la distància tampoc, sent enguany de 9'025 km




  Després d'unes paraules d'homenatge al corredor local que va morir recentment, que van ser molt emotives, comença la cursa amb un ritme frenétic que, com sempre, ens fa anar massa fort al principi, i cremar més gasolina de la que toca.

    Pero bé, el meu temps, en la línia de les últimes curses (Antella i Tavernes), acabant al final amb una mitjana de 4'09''/km



 

En entrar a meta, amb molt poca diferencia entrà Simó, i estiguerem xarrant  un ratet amb Ruben i David, que féren bon temps.
  I aixó. Una més al calaix



 


















dilluns, 9 d’agost del 2010

XXII Volta a peu a la platja de Tavernes, divendres 6 d'agost de 2.010


Hola penya. Bé, segona carrera de l'estiu i després de la MIM. Molt bon ambient a la platja de Tavernes, mogolló d'amics i de gent coneguda.


També molta incertesa per la marca ja que l'any passat estava molt millor i vag baixar justetet de 4'/km, entrant en 39'59''.

Doncs aixó, com erad'esperar el temps d'enguany ha sigut pijor, pero no tant. Sols un minutet.




 



I aixó, dir que l'eixida i els primers 4 km molt bé, fregant el 4'/km, com sempre al principi per baix i després per dalt.

    Ara, després dels 4 primers vaig notar com anava acabant-se la gasolina i vaig començar a perdre ritme. Encara que no és molt, em vaig deixar 1 minut en els 4 km final


I bé, tampoc passa res. Tot tornarà al seu lloc, a poc a poc. Tant de rodatge i tant d'entrene en mitja i llarga distància m'havien acostumat el cós a rodar més lent





De tota manera no se pot fer tot bé i en totes les disciplines. Considere que rodar prop del 4' supossa un entrene i un estat de forma constant, i no sempre està la persona per a moltes rosques.
 
 
 
 


Doncs aixó és tot. En certe manera tinc una mica de decepció, pero al mateix temps veig que encara puc rodar relativament rapidet, considerant l'edat i altres circumstàncies, com l'absència d'entrene de qualitat.


Pero es que també n'hi ha que viure, no?

dimarts, 3 d’agost del 2010

XIV Volt a peu a Antella, divendres 30 de juliol de 2.010



    Primera cursa des de que vaig córrer la MIM Castelló-Penyagolosa, allà per el mes de maig. Tenia cert temor, ja que al trencar-me dos costelles en la Mim, els entrenes han estat fets a ritmes més "lentorros", i alenant de la part abdominal. El traume em va dir que parara de córrer, pero no li vaig fer molt de cas. Ara, aixó sí, vaig tindre que anar amb compte.




 
 La veritat és que necesitava provar-me, ja que al llarg de juny i juliol, doncs he rodat molts km's, pero sense fer ni séries ni entrenament de qualitat. 




 
  En la primera part, els 4 - 5  primers km el ritme és infernal, amb una calor de primera, i també amb nerviosisme, que em va fer rodar fregant el 4'/km, primer per baix i després per d'alt.




   En arribar al poble, pugem un carrer de costera i el travessem pel carrer principal direcció Gavarda i tot seguit, en passar la rotonda, entrem cap a l'esquerra per camins d'horts de muntanya, un parell de km largs i costeruts que es fan una mica agoixants..




  En fí, no he trobat cap foto en que ixcam ni jo ni Choco, aleshores he penjat d'altres corredors. Finalment em vaig sentir aliviat de vore que encara podia apretar una miqueta. Aquesta no és la més indicada per a fer marca (per les costeres), pero en plá ja vaig vore que em podia defensar.




  I ací el senyoret Ken Brockman per a informar del resustat.
 Bé, amiguets, fins l'altra.
 Auuuuu