dijous, 9 d’octubre del 2008

XIV Volta a peu a Rotglà i Corberà, dijous 9 d'octubre de 2008 a les 11 del matí

No tinc el costum d’escriure crònica, pero faré la proveta..
Bé, cursa una mica caòtica per les plutges, i què finalment es va poder fer baix l’amenaçadora negror del cel, i amb una hora de retard. Com que la vespra vaig fer donació de sang no estava l’asumpte per a apretar massa.
Bé, primer una volta més curta, d’uns 2 km quasi íntegrament pel poble, tornant a l’eixida, on començava la segona, esta vegada més llarga, per camins d’horta, prou mullats per la plutja. La tercera volta, igual que la segona. Encara que ens van dir que tenia 8 km aprox., quasi tots els corredor comentaven que era més llarga (segurament els 8,200 que van dir temps arrere), pero en fí. Al final, un temps acceptable, 32’38’’, a uns 4’04’’ el km.
Ara estic veient que han corregit la classificació, i apareix com 31’28’’ a 3’55’’/km
Ole, ole...









Esta foto no és d'enguany, pero no en tenia altra a mà.






Aquesta és la classif, publicada a la web del circuit de la Costera













I aquets el paperet que ens van donar a la meta. Segurament que han fet un "arreglet" per a descomptar la part proporcional dels 200 m que tenía de més el recorregut

1 comentari:

dolorun ha dit...

Ei Micalet campió, quina quantitat de fotos, i de cartells, mola, tu i els companys de les carreretes.
Per damunt de tot, m'ha impresionat la foto del MAPOMA, eixa que es veu la multitut de gent, deu ser la hos.... estar inmers amb eixa marea humana. Només de veurela ja es fica la pell de gallina.