diumenge, 5 d’abril del 2009

XI Gran Fons Vila de Puçol, dissabte 4 d'abril de 2009







Hola, penya. Ja tenim la primera del circuit de Dipu del 2009.
Encara que deuria de estar més content pels resultats, me quede una mica decebut, i segurament perque de vegades m'exigeisc massa.





En un principi tenia la il.lussió de fer-la a 4', i buscar entrar en 1h. Pero el no haver descansat des de la marató de València ha passat factura. I també, que últimament a males penes he fet sèries ni canvis de ritme. Tot és rodar i rodar, com diu aquella cançó mexicana.





Pero tampoc està malament, 1h 2' 50'', el 19 de Veterans C i el 198 de la general d'uns 1300 participants, del quals uns 150 veterans C. Pal desperdici de quiròfan de corredor que soc jo, ja vaig bé.





Com sempre, una alegria retrobar-se amb la gent del foro, Tina, Marcelo, Tocha, Miguel, Alfonso, Dámaso i el fill, Galgo, i un llarg etc. També Coso i Rafa, Albert del blueline, etc.







I l'honor de comentar la carrera al final amb Carme Sala (enhorabona altra vegada, campiona), i també saludar a IronmanPower, que va fer 52' el tio. què barbar..








I la cursa, doncs bé. Era la primera vegada que corria a Puçol. Molt ben organitzada. Els regalets, bé també. L'eixida, una mica coll de botella, ens va endarrerir mig minut o per ahí, passant el km 1 en 4'26''.

Al km 4 ens vam anivellar a ritme de 4'/km, pero l'esforç em va passar factura i al km 7 ja duiem quasi 1' de perdua respecte al sub-4. Per tant, el meu amic Choco, sàbiament em va dir: "a disfrutar de la carrera, Micalet", ja que era impossible fer 1h.





I aixó va passar. La veritat que sempre no es pot estar al 100 %, i rodar a 4' no es tasca fàcil. N'hi ha que estar ben preparat i motivat . Ara, a preparar la mitja marató de Torrent per al proper diumenge 26. Ací, altre repte M'han dit que en aquesta cursa tenim costeres, en l'urbanització del Vedat. L'any passat ja la volia còrrer, però va coincidir amb la Mapoma, i Choco jo estavem a Madrid.







Bé, ací, a l'entrada en meta, vaig agraïr que Jose en donara la má, perque és a ell a qui tinc que dona gràcies de aconseguir lo poc que he fet. També en va donar consol quan tornavem cap a casa, ja que sap que volia fer-la a 4', i finalment s'en vam a anar a 4'11'' per la meua culpa.





I què més puc contar-vos? Doncs que enguany voliem còrrer la mitja d'Almansa, i com que la fan el mateix dia que la mtja del Port de Sagunt, de Dipu, no podrem anar-hi.





I volia fer-la per segona vegada, ja que l'any passat va ser la primera mitja de la meua vida en que vaig baixar d'1h30'. I va supossar un punt d'inflexió per a mí, ja que llevat de la de Port de Sagunt del 2008 que vaig fer 1h30'01'', totes les mitges que he fet després ja ho han sigut per davall de l'hora i mitja




Alguns colegues de correríes m'animen per a internar-ne fer una itja a 4'/km, però crec que açó encara està mot lluny, per no dir impossible. Si no puc fer 15 km a 4' (de moment), com tinc que fer-ne 21?






I no puc finalitzar esta crònica sense mencionar a Tina Ysern i la seua magnífica marca a Puçol. Enhorabona princesa






I ara, en les festes pasqueres, aprofitarem el temps lliure per a entrenar com cal, sense pressió, i fer alguna eixida llargueta, de 27 km, per camins d'horta, on la fragància del azahar dels camps de tarongers ens acompanya i ens ompli de vida i de records





Un saludet a tots









1 comentari:

Tina Ysern ha dit...

MIQUEEEEL, quina alegria mes gran.

Fereu una marca increible.

Vaig sentir-te cridar-me quan entrava a meta. I vaig intentar acostar-me on estaveu Jose i tú, però què va..., havia de recòrrer els passadissos i tal, i ja sé que sempre teniu presa (potser ahí està el vostre secret per aconseguir eixes marques d'enveja).

Jo estava loca d'eufòria. Es que he trencat la meua marca habitual de 1h 09'.

Vaig aconseguir fer 1h 07' 45" .

Encara pegue bots d'entusiasme.

Dis-me coses boniques, campió, que m'agrada rebre-les d'un gran campió com túúúú...sííí...
Però crec que ja no milloraré mes.
Supose que no...

A tú, enhorabona, xiquet, que he de donarte-les moltissimes vegades, que estàs imparable !!