dilluns, 20 de setembre del 2010

XXV Mitja Marató al Port de Sagunt, XIX Campionat d'Espanya de Mitja Marató. Dissabte 18 de setembre de 2.010

Magnífica mitja marató, i enguany, amb el campionat d'espanya de mitja, encara més.  Per a mí és el tercer any consecutiu que hi participe, i primera vegada en el més de setembre, donat que la seua data normal cau pel maig o juny. Ací tenim a la nostra princesa Tina, envoltada de sanguangos carcaixentins. (per cert, que moltes gràcies a Marcelo, una vegada més, per estar ahí, fent fotos). I bé, dir-vos que el traçat d'aquesta mitja, en principi quasi totalment plana, sempre té el seu "aixó", no sé que serà, si la basca per la proximitat de la mar junt al fet de començar a les 18 hores de la vesprada en setembre, que encara fa calor, o no sé si és el vent que tenim a la zona del port, que dificulta prou el córrer, no ho sé.
 Pero la qüestió és que encara no la he baixat d'1h30, i aixó que en tinc en 1h25 recentment. També dir que es fa una mica pesat el carrer que va cara a meta, ja que va de costera, suau, pero costera.
Bé, ací està Tina i també Carmen María, una atleta de "pata negra"
  I, tres, dos, ún, paaaaam, comença la mitja, a tota mandanga, com sempre. Uns quants km més endavant ens penedirem més d'ún d'apretar tant al principi. Els tres primers els vaig fer per davall de 4', pero a partir d'ahí, el ritme va afluixant.

 
  Una bona fumaguera que van d'eixar els cohetets del principi...

 

  Ací duiem un parell de km. Este el vaig fer a 3'58'', i el primer  a 3'50''
 
Ací ja en duiem quasi 5, i este es el carrer de costera que comentava, que ve desde vora mar fins a la zona d'eixida-meta. A continuació el primer avituallament d'aigua i giravem a l'esquerra, després altra vegada a l'esquerra i ja enfilavem cara al polígon industrial i cap al port

 
 No he trobat més fotos entre el km 5 i meta, pero dir-vos que una vegada al port el vam recórrer direcció nord, després entrarem cap a dins, creuarem el pont que passa damunt del riu Palancia, entrant a Canet de Berenguer, d'allí a la platja que recorreguerem de nord a sud, altra vegada per la marginal esquerra del Palancia fins al pont, altra vegada al port, passeig marítim i a enfilar cap al carrer de costereta fins a meta.
  I bé, estic content perque encara no estic bé del tot pero he baixat un minut del 2009 a aquesta.

  Al 2011 ja no tinc excuses per a no baixar d'1h 30', amb el permís de la salut i del senyor canvi climàtic, etc