diumenge, 30 de novembre del 2008

XI Mitja Marató "Ciutat d'Alzira", diumenge 30 de novembre de 2.008


Torne a dir: !Ole, ole!, continúa la bona marxa..
Una mitja bonica de veritat, amb ciutat, horta, muntanya, amb unes costeres entre el km 9 i 14 prou apegalosetes, i una baixada de vertígen cap a la ciutat entre l'entrada a la Murta i meta.
L'eixida, a 4 i molt poc, primera embestida: el barri del Buen Aire (km 4-6), el temps més o menys control.lat. A partir del 9, comença el "via crucis", i intentant no perdre massa temps. Com que no volia ficar-me nervioset, he deixat de consultar el crono en el km 8. He pensat: "..que siga sorpresa, i avant.." per tant no sé quan he passat per la Murta (km 14) quín temps duia. Calcule 1h o molt poc més. Després, a volar cap avall, amb un fretorro que pa què.. se m'ha gelat la gola, en meta no podia alçar la veu a males penes.
Finalment, 1h 28' 20'', el 103 de la classificació general, i el 9 de la meua categoría, Veterans C
He intentat anar amb el grupet "pata negra" del Club (Xavi, Juanito, Xavi jr., Rubén i David), pero he desistit perque havera sigut un suïcidi, i m'he endarrerit un minut o dos en el comput final. El meu amic Choco, en recuperació per la lesió de lligaments, ens ha acompanyat a trams en bici, i ens ha estat filmant en vídeo.
En conclussió, estic satisfet. Volia baixar d'1h30 i ho he aconseguit.
La setmana que ve, si Deu vol, Algemesí, altra ració de 21,097 km. A vore si podem millorar una mica la marca de Gandia.
Un saludet a tots