diumenge, 26 de setembre del 2010

XVIII Volta a peu a Carlet, diumenge 26 de setembre de 2.010


 
    Hola penya. Una vegada més tenim la volta a peu a Carlet. Enguany és la tercera vegada consecutiva en que participe.  El ambient, de primera, mogolló de corredors, i la participació de gent de categoria com Micó, Luis Félix, els germans Franco, etc.    
          Una cosa a destacar i que es repetix tots els anys és la gran aglomeració de corredors en l'eixida, i el conseqüent coll de botella en el primer quilòmetre de la cursa. Sempre estem dient el mateix, i es que molts corredors i corredores que es fiquen al capdavant, sabent que van a rodar a una velocitat baixa, sense voler produeixen el embotellament, ja que els primers 600 o 700 m passen per un carrer no molt ample. Pero bé, tots tenen dret a ficar-se on vulguen. Una cursa popular no es una olimpiada. El que tinga pressa que arranque a córrer.  Doncs parlant de la cursa, vaig eixir lo ràpid que em deixava l'aglomeració, arribant al km 1 amb 4'02''

Bé, a partir d'ací, en passar de nou per l'arc d'eixída, molt a prop del km 2 duia 8'12'', i la cosa va acalarint-se i  estirant-se el cordó de corredors. Moltes cares conegudes, i a uns van passant-los, altres van superant-me, en fi, el de sempre. En arribar al km 3 comencem la part de la volta que va per fora del poble, per camins d'horta, on l'amenaça principal és el "solarro" de les 11 del matí, que pega d'aquella manera.


Bé, en arribar al km 5 comence a donar-me compte que no he regulat, en la qual cosa els 5 km restants hi ha que tindre coneixement per a no cascar.




La marca en el km 5 (20'56'') ja em fa vore que el temps va a ser roinet, doncs jo no sé fer aixó d'anar de menys a més, més bé el contrari, cosa que ens passa a la majoria dels corredors populars

A la zona d'avituallament d'aigua, aprox. el km 5,1 o 5,2 ens trobem unes costeretes, que, junt al "lorenzo" ens toquen un poc la moral

 Ací en esta foto tenim a Bilal, que va fer el 10 de general, colze a colze en un grupet de corredors de primera

Ací era el segon pas per la zona d'eixida, km 2 i algo més.

Com que no he trobat altra foto millor arribant a meta, ací va aquesta.
Quan al temps (42'), és el pijor que tinc a Carlet, comparat en el 40'15'' de 2009, pero a tenor de les circumstàncies d'enguany, no estic descontent, perque note que vaig recuperant-me, poc a poc, i arrimant-me al ritme de 4'/km, que no és ritme fàcil de mantindre.

I ací he volgut ficar esta foto en que estan Micó i Luis Félix, que està xula

El recorregut, i tot seguit la classificació personal i la del club

 


Doncs aixó és tot. Ens veiem correns. Auuuu

1 comentari:

El Bloc d´Andreu ha dit...

Micalet com es nota que eres de la elite que ja et molesten els colls d'ampolla (botella)..je,je..molt bé campió segueix axí,ja ens vorem.