dilluns, 16 d’agost del 2010

XXVI Volta a peu a Castelló de la Ribera, dissabte 14 d'agost de 2.010

Un altra ració de mantecao en ple agost, i de vesprada. I es que açó de córrer també té la seua part de sado-maso, veritat?

Quan a la cursa, dir que com enguany formava part del circuit de la Dipu, doncs que l'ambient i la presència de corredors de categoria va ser impressionant, tant en homes com en dones.

També n'hi havia prou presència de amics del foro de corredordefondo.com i també mogolló de corredors de la contornà, de Carcaixent, de Pobla Llarga, Xàtiva. Alberic, Alzira, etc

Quan al recorregut, doncs novament ens ha sorprés a tots, ja que no era igual que els anys anteriors, ni la distància tampoc, sent enguany de 9'025 km

Després d'unes paraules d'homenatge al corredor local que va morir recentment, que van ser molt emotives, comença la cursa amb un ritme frenétic que, com sempre, ens fa anar massa fort al principi, i cremar més gasolina de la que toca.

Pero bé, el meu temps, en la línia de les últimes curses (Antella i Tavernes), acabant al final amb una mitjana de 4'09''/km

En entrar a meta, amb molt poca diferencia entrà Simó, i estiguerem xarrant  un ratet amb Ruben i David, que féren bon temps.